Europski svemirski razgovori - European Space Talks

Svima nam je stalo do svemirskih aktivnosti zato što na dnevnoj bazi čine razliku u našim životima i u skladu su s najvećim izazovima čovječanstva. U studenom 2018., članovi Europske svemirske obitelji podijeliti će svoju strast prema svemiru u serijama razgovora i prikazati će široki spektar tema vezanih uz svemir.


Informacije
Učenje o svemirskim aktivnostima nam može pomoći shvatiti svijet u kojemu danas živimo - i što možemo očekivati od budućnosti.

Inspiracija
Svemir i aktivnosti povezane sa svemirom jesu, i uvijek su bile inspiracija za čovječanstvo.

Suradnja
Tko može bolje podijeliti svoju strast i uspostaviti dijalog s publikom od ljudi koji promatraju svemir?

Zabava
Atmosfera na Space Talks događanjima je opuštena i prijateljska. Sudionici i posjetitelji će se susresti s onima koji aktivno provode svoje vrijeme u aktivnostima povezanim sa svemirom te će ih moći pitati o svemu tome.


Potražite događanja u vašem gradu i sudjelujte u Svemirskim razgovorima. Pozovite svoju rodbinu i prijatelje. Budite dio Europske #SpaceTalks svemirske obitelji!

#SpaceTalks & #SpaceSelfie 

Mnoge zajednice svemirskih fanova širom Europe su se pridružile ovoj kampanji i koriste hashtag #SpaceTalks tijekom svih događanja. Imate mogućnost sudjelovanja u #SpaceSelfie natječaju i osvojiti super nagradu: putovanje u Kourou, u Francuskoj Gvajani, odakle ESA lansira svoje rakete i svemirske brodove.


Registrirajte svoje događanje u vrijeme #SpaceTalks kampanje. Registraciju možete izvršiti izravno na stranici kampanje, a ako nemate vremena za unos, možete informacije poslati meni jer već imam otvoren kanal za događanja u Hrvatskoj, te ću unijeti vaše događanje u Europski kalendar. Informacije o vašem događanju možete poslati na email: goran.nikolasevic (at) hotmail.com.





 Qatar Airways

Popularni postovi